Monday, March 20, 2006

Tua

Oh tidak! saya sudah tua. Lagi setahun merangkak ke suku abad. Apa yg telah saya lakukan selama ini? Apa yg sudah saya miliki? Saya rasa masih seperti dulu... masih di bawah tanggungan mak dan ayah. Semuanya masih disponsor. ish..ish..ish.. bila la nak berubah?

Terima kasih buat sesapa yang wish me birthday. Saya tahu bukannya diorang baca apa yg saya tulis. But, time kasih banyak2 sbb still ingat my birthday...

huhu...mokcik dah tuo!

6 Comments:

At 10:40 AM, Blogger mardhiah12 said...

selamat hari lahir..24 tahun? muda lagi tu, hihi..i'm going to be 26 end of this year :)

nak pergi mesir? buat umrah ke? mabruk, mudah2an...rindu nak gi sana

 
At 11:33 AM, Blogger cthurairah said...

time kasih akak! hihi...tua la saya kalau nak dibandingkan dengan semalam. :)

ha'ah insyaAllah nak gi Mesir. Bukan gi umrah, saja jer jalan2.

 
At 4:08 PM, Blogger mardhiah12 said...

berapa bayar? bestnya..akak teringin nak gi jalan2 kat mesir tu. entah bila nak sampai (masalah bahasa lagi, hihi)

 
At 10:42 PM, Blogger cthurairah said...

Klu tak silap aritu ummi saya cakap dalam RM3000++.

 
At 7:49 AM, Blogger mardhiah12 said...

berapa lama ek pergi sana? apa interesting places kat sana (wah, mcm nak pergi esok lusa jer)

 
At 12:51 PM, Blogger cthurairah said...

sume 8 hari 9 malam tripnya. Tolak semalam kat BAhrain, kiranya 7 hari 8 malam la kat Egypt.

Tempat menarik selalunya tgk piramid n Alexaderia. Yg lelain saya tak tanya plak ummi saya.

Heheh.. jom la join sekali kak.

 

Post a Comment

<< Home