Wednesday, June 08, 2005

Gebang-gebang di ambang imtihan...

Imtihan?! Rasanya the whole life is imtihan. Sedar-tak sedar dah sampai ke penghujung sem 3. Dalam ummi bising-bising cuti sekejap sangat ari tu dah nak cuti balik pun. Rasa cam baru je sampai sini. Tgk2 busyra dah minta duit untuk beli tiket. hehe... advance sungguh!

Nampaknya tak leh masuk kampung lagi. Siankan...punya beria join COMRADE sbb nak cari pengalaman masuk kampung orang asli tp sampai sekarang tak kesampaian. Nak masuk tapi...ntahlah. Rasa kena balik jugak untuk neutralkan kepala dan badan walaupun tahu yang kat rumah tu bukannya leh neutralkan sangat pun. Tapi...terbayangkan muka ummi yang mendamaikan tu...kira cancel la sumer yang terhajat di hati.

Cuma yang pastinya, hambatan tugasan yang melambak semester ni buatkan sedikit sebanyak ana rasa makin dekat padaNya. Dan yang paling best tak banyak fikirkan unsur-unsur luar yang ntah pape.

Wa akhiran, maaf atas coretan yang kurang bermanfaat pada kali ini. Buat kekanda Salsabila yang tercinta, insyaAllah impian akan menjadi nyata tak lama lagi...Tunggu tau! Surprise!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home