Tuesday, June 28, 2005

99 ers & Jubli Emas KI


4 Comments:

At 9:23 PM, Blogger thurayya said...

assalamualaikum..

aku tak leh nak post kat chatterbox la..sedey..he..
aku dah bukak dah result aku..tak cam sem lepas..tapi aku syukur sebab aku tak fail stq11 yang orang kata susah..heheh..

sem lepas memang sem banyak dugaan dan sem merana hati aku..hehe..

and 2 sem akan datang pun akan jadi sem dugaan aku gak..tapi aku tak nak jadi sem merana ati..CGPA aku tak naik..jatuh 0.002..wa tensen..hang nye result sure gempak kan..

 
At 12:45 AM, Anonymous Anonymous said...

Search engines try it

Casino
viagra
tramadol
cialis

 
At 2:31 PM, Anonymous Anonymous said...

Latest news. Viagra, cialis

viagra
cialis
tramadol

 
At 1:17 AM, Anonymous sex shop said...

Thanks for this post, pretty effective piece of writing.

 

Post a Comment

<< Home