Saturday, January 15, 2005

erm...tatau nak tulis ape sebenarnye. Tapi yang pastinya kalau balik rumah ana akan menyepikan diri buat seketika sebab line kat rumah tak bape best. May be dah kena gerik dengan tikus kot. Hehe...rumah cthurairah pun banyak tikus ek. Tapi nak wat camne sebab tu je penempatan diorang sejak zaman berzaman. Nanti la kalau dah kaya nanti ana gajikan pemburu tikus kat rumah tu. Balik nanti hajatnya nak siapkan projek jahitan bagi abih, pastu nak siapkan assignment Muslim Nations. Kena cari maklumat pasal negara OIC yang ke 37; Sultanate of Oman. Isk..isk..penah lalu je kat Oman, tak mampu nak singgah. Capital city nya kalau tak silap Muscat. Adik beradik negara kaya minyak dan emas. Lagi hajat yang nak dilakukan kat umah ialah study untuk subjek Arabic ( rasa cam benak sket sebab dah agak lama tinggal subjek ni) dan study subjek history.

Mid term tadi 'ala kulli hal alhamdulillah...tapi rasa cam nak mati je jawab ontological argument by Saint Anslem. Personally anak tak berpuas hati dengan jawapan yang ana bagi...tapi ana doakan mudah-mudahan Dr. Anis berpuas hati dengan jawapan yang ana beri.

Erm..dah takde idea nak tulis. Actually ada pengisian yang agak menarik untuk kali ini tapi disket ada masalah. So, lain kali lah kita berkongsi bersama.

Doakan ana selamat sampai dan selamat kembali!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home