Tuesday, December 21, 2004

Semalam keluar KL dengan Ina. Hajatnya nak carik peralatan menjahit dan slow cooker.
Alahmdulillah selamat dah beli barang-barang yang dihajatkan...tetapi malangnya tiba-tiba...terbekenan kat satu jubah kat kedai ni...cantiok jugak, ada sulam ribbon, pastu tekstil dia guna sutera Vietnam. Harga boleh tahan jugak...heheh...nampaknya tanduk sudah naik...maka jubah itu pun selamat menjadi hak milik Hannah...hehehe...

Dah berpuluh kali cuba call orang di sana tapi asyik tak dapat di hubungi. risau jugak...sakit ke dia? Hp rosak ke? Ke pegi ke mana2 kawasan yang tak de coverage? Sebenarnya nak bagi tau yang ana dah dapat idea untuk paper projek tu...Tapi tak pe la, ana doakan semoga Allah permudahkan segala urusannya dan semoga dia sentiasa berada dalam rahmat dan lindungan dr-Nya.

***********************************************************************************

Semoga Adik cepat sembuh!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home